Dugnadsinfo

Her vil all info til de som skal jobbe dugnad komme.

OPPRIGG:
Torsdag: De som har mulighet til og hjelpe til med rigging på torsdag kan møte opp på hundeklubben (ved SVGS) klokka 11. Vi laster hengere og tømmer de på OCC i Melsomvik. Ingen rigging torsdag, kun lasting og tømming. Jo flere som kommer, jo raskere er vi ferdige.

Fredag: De som har mulighet møtes klokka 08.00 på hundeklubben, eller klokka 11.00 på OCC i Melsomvik. Vi starter all rigging på fredag.
NB!: Møt gjerne opp etter 16.00 også.Arbeidslister Agility:
Lørdag:
Arbeidsliste ring 1 lørdag 01.06.19

Arbeidsliste ring 2 lørdag 01.06.19

Arbeidsliste ring 3 lørdag 01.06.19

Søndag:
Arbeidsliste finalering søndag 02.06.19

Arbeidsliste finalering søndag 02.06.19 del2

NEDRIGG:
Det trengs folk til nedrigg på søndag så fint om alle som kan møter opp til dette. Det vil gitt ut nærmere beskjed om når dette starter. Det vil rigges ned fortløpende når aktivitetene i ringene er ferdig. Nedrigg starter 14:00 ved utstillingen.

Viktige beskjeder:
1.Hvis deltakere skulle stille et spørsmål ang. noe som du ikke vet svaret på, eller som ikke er ditt ansvarsområde MÅ dere svare at dere ikke kan svare på det, og henvise dem til sekretariatet/stevneleder.
2. Brus og mat som er i dommerteltet er BARE til dommerne. Ingen frivillige skal røre dette.
3. Mannskap som jobber dugnad for SHK vil få utdelt parkeringsbevis, Regine har hovedansvar for utdeling av dette. Finner du ikke Regine, kan du se etter Connie (hun har også noen på lur).
4. Ting dere trenger:
-Stol
-Matpakke
-Drikkeflaske
-Solkrem
-Regntøy
-Solbriller og/eller caps
-Gode sko (Lurt med to par så man kan bytte på)
-Skiftetøy

Alle som jobber får utlevert en bong hver på 1 enhet drikke og 1 enhet mat. Du kan selv velge hvilken mat du vil ha fra kiosken, men det må hentes ut samtidig.