Sommerutstilling Sandefjord hundeklubb

Helgen 11.-12. juni arrangeres dobbel utstilling med valpeshow hos Sandefjord hundeklubb. Utstillingen arrangeres på klubben vår vis-a-vis Meløstranda camping. Du finner lettest frem hit ved å skrive inn “Sandefjord hundeklubb” i google maps.

Påmelding gjøres via NKK.no sine terminlister.

Web påmeldingsfrist: 23.05.2022
Voksne: 415,- Valper: 250,-
Vi kårer Bis junior begge dager.

PARKERING:
Det vil være parkering som koster 50 kr pr dag for personbiler. Avgiften betales inn på konto eller vippses før utstillingen på kontoen: 2490.06.25320 eller vippsnr: 610954. Kvittering for betaling skal fremvises til parkeringsvakter på dagen.

CAMPING/BOBIL:
Til alle deltakere på arrangementet tilbys en tilbudspris på Kr 350,- pr døgn inkl. strøm på Meløstranda camping som ligger vis-a-vis utstillingsplassen. Dette gjelder både bobiler og campingvogner både på øvre og nedre nivå ved Åsrumvannet. Det befinner seg 2 serviceanlegg på øvre nivå med toaletter og dusjer og 2 serviceanlegg på nedre nivå. Til dusj benyttes polletter som fås kjøpt i kiosken.

Dem som vil benytte seg av dette tilbudet sender en epost til: melostranda@gmail.com og merker mailen Tilbud 101112
I eposten oppgis følgende: Fullt navn, Mobil nr og skilt nr på bil for å kunne passere fritt gjennom bomsystemet, ankomstdato og avreisedato. Dere vil da få en tilbakemelding om tildelt plass.

Campingen har kiosk som kan tilby mye god mat for dem som ønsker det og dersom man ønsker et tilbud basert på et større antall for bespisning er også dette mulig se: http://www.melokiosken.no

Avstanden til utstillingsringene er gåavstand fra Campingplassen. De som har behov for å benytte personbil helt frem til utstillingsplassen kan benytte bil, uten betaling (hvis kvittering fra campingplass)

Vi håper dette tilbudet vil være populært og dette gir også mulighet til å ha en hel uke i Sandefjord, hvor NKK Sandefjord er neste weekend. 17-18-19.Juni.

Det vil være mulighet for noen få bobiler og campingvogner inne på utstillingsplassen, men dette er uten strøm. Det vil koste 250 fra fredag til søndag, som betales inn på samme måte som for biler. Send mail til nestledershk@gmail.com for å booke plass.

KATALOG LØRDAG – TRYKK HER

KATALOG SØNDAG -TRYKK HER


Under finner du annonse og gruppeinndeling: