Om oss

Sandefjord Hundeklubb er en hundeklubb som er åpen for alle hunder. Klubben ble etablert i 1962, og forkortes SHK. Klubben har base i Sandefjord og har 301 medlemmer pr. 22.11.2017. Sandefjord Hundeklubb har til formål å ivareta hundens og hundeholdets interesser i Norge, samt å bidra til å fremme positive aktiviteter med hund. Dette gjennomfører vi ved å avholde forskjellige kurser og ha treningsgrupper i flere forskjellige grener.

Våre aktiviteter foregår stort sett på klubbhytta på Sandefjord Videregående skole eller i treningshallen vår på Pindsle.

Hva kan Sandefjord Hundeklubb tilby deg og din hund?

• Kunnskap om positivt hundehold
  • Miljøtrening
  • Sosialt fellesskap
  • Trenings- og konkurransemiljø i en rekke forskjellige grener, for full oversikt se under grupper på menyen.
  • Kurs innen hundehold, lydighet, agility, utstilling og bruks m.m.

Under denne menyen finner dere litt informasjon om klubben, dens styre og hvordan du kan bli medlem i  SHK.

SHK er med i Grasrotandelen. Ved å legge inn organisasjonsnummer 997 703 685 på spillekortet, støtter dere klubben når dere leverer inn kupongene for helgen.