Gruppene

Her vil du finne informasjon om de forskjellige gruppene vi har i klubben.

REGLER FOR BRUK AV HALLEN – Viktig at alle setter seg inn i disse. Brudd på disse vil kunne føre til utestengelse.

Når det gjelder trening inne i hall er det slik at dette må betales for da det koster penger å leie hallen.
Under følger den informasjon som trengs for innbetaling.
Navn på mottaker: Sandefjord Hundeklubb
Konto: 2490 06 25320
Skriv Ditt navn og aktivitet på innbetalingen
Pris: 1500 ,- for medlemmer og 2500,- for ikke-medlemmer
Innetrening Hall fra 1. aug 2018 til 31. juli 2019.
Treningsavgift er for fører og en hund kr. 1500 For fører med flere hunder betales det 250,- pr hund utover første(gjelder også ikke-medlemmer). Fra 1 Mai og ut Juli er det halv pris på første hund men samme beløp på neste. Når avgiften er betalt sendes mail med  navnet ditt, mobilnr. og mail adresse til beate.skalleberg@colorline.no for å få app som gir tilgang til hall .

Drop-in er 100,- kr pr gang for medlemmer og ringtrening, 250 kr for ikke-medlemmer.NB! Det er nå mulig å betale drop-in ved hjelp av vipps. Man kan ikke betale treningsavgiften med vipps. Dette gjør du ved å søke opp “SHK” som betalingsmottaker. Sandefjord hundeklubb sin logo skal dukke opp ved siden av SHK. Dette vil se ut som på bildet under. For en mer detaljert beskrivelse av betaling i Vipps se her.

Trykk på denne og vipps drop-inn kr så er du klar for drop-in.