Rallylydighet

img_6377

Rallylydighet er en hundesport der hund og fører følger en bane med angitte poster for lydighetsøvelser som skal utføres ved denne posten. Det kan forklares som en hybrid mellom agility og lydighet. Mer om hva rallylydighet er finner du her.

Rallylydighetsgruppen trener tirsdager ute på klubben, det samme torsdag. Plassen deles da med agility så man må vise hensyn til hverandre. Dersom man ønsker å trene ute på sommeren og samtidig ikke ønsker og være medlem av klubben koster det 50kr pr.pers. Disse pengene går til hyggedag for alle som trener rallylydighet.

Rallylydighetsgruppen trener inne i  hallen på Pindsle på onsdager fra kl 16.00- 19.25 og torsdager frem til 16.00. Husk at det må betales hall-leie eller drop-in for å trene i hallen.

NB!: De som trener inne på onsdag SKAL være ferdig med å rydde, og være ute av hallen med hundene senest 19.25. Fra 19.25 kommer utstillingsgruppen inn for å trene. Dette er for og unngå kø osv. ved inngangen.

Rallylydighet sin facebookgruppe finner du her.

Gruppeleder: Trude Aas
Mailadresse: rallygruppashk@gmail.com

Reglement for rallylydighet finner du her.