Agility

Agility er en hundesport som fokuserer på samspill og samarbeid mellom hund og hundefører. Konkurransene foregår i en løype med forskjellige hindre som hunden skal passere i riktig rekkefølge, med færrest mulig feil, på kortest mulig tid. Hundeføreren bidrar aktivt med styringskommandoer hunden må følge for å gjøre det bra. Du kan lese mer om agility her.

Agilitykurs:
Agilitygruppa i Sandefjord hundeklubb tilbyr mandagskurs for nybegynnere og videregående hver mandag (følger skolens ferier). Det fungerer som drop-in og ikke som et kurs som går over tid og avsluttes. Alle er velkomne til å delta!

Mer info om mandagskurs kan du finne her.

Agilitygruppen kan også tilby timeskurs i utvalgte temaer. Pris 250kr pr hund for 1 time. Det er maks 4 hunder pr. time så man vil få god hjelp. Alle kurs vil ha et tema som vil bli publisert på forhånd på facebook gruppen til Agilitygruppen (link under her).  Det vil ikke være mulig å forhåndspåmelde på kursene. Førstemann til mølla med bindende påmelding. Ved forfall må det gis beskjed om senest dagen i forkant, ellers må kurset betales. Man kan selge plassen sin videre.
Tidspunkter for timeskurs:
– Tirsdager fra 13-14
– Onsdager fra 11-12 ( vil foregå på liten del)
– Torsdager 17-18
– Fredager 14-16

Husk at det må betales hall-leie eller drop-in (trykk for info) ved trening i hall.

Annen info:

Gruppeleder: Hans-Kristian Halmrast
Mail: shkagility@gmail.com

Facebook gruppe finner du her.
Regler for agility finner du her.