STYRKETRENING FOR HUND

Styrketrening for hund 9 og 10 September 11.00-15.00
Har du lyst å lære hvordan du kan trene styrke med hunden din på en sikker måte og med fokus på god teknikk. Styrketrening er nyttig for hunden din uansett om du driver med hundesport eller har den som en vanlig familiehund. Instruktør tilpasser etter hvert individ og det kreves ingen forkunnskaper.

Du vil lære forskjellige øvelser både med og uten utstyr. Utstyr som brukes på kurset er balanseballer, pods, cavaletter og kasse. Det vil bli en mix av teori, demonstrasjon og trening med egen hund. Det blir 1 hund som trener om gangen. *Kurset er for friske/symptomfrie hunder. Eller de som har fått klarsignal fra veterinær/terapeut til å trene styrke. Ta kontakt om du er usikker på om hunden din kan delta.

Instruktør er Siw Hauge, jobber som styrkeinstruktørlærer hos Nordisk Heste- og Hundeterapiskole.

Tid: Lørdag og Søndag 9 og 10 September, kl. 1100-1500
Sted: Klubbhytta. Hedrumveien, søk opp Sandefjord Hundeklubb på google maps
Instruktør: Siw Hauge
Pris: 1500,- for medlemmer
1700,- for ikke-medlemmer

Det tas forbehold om nok deltagere. For spørsmål om kurs ta kontakt med: aktivitetsledershk@gmail.com

NB! Bindende påmelding