Kalender

Her finner du kalender for de forskjellige treningsplassene og klubbhytta som Sandefjord hundeklubb disponerer. Dette gjør det lett å se hvem som trener når, og når de forskjellige stedene er opptatt. Bla nedover for å finne de forskjellige kalenderene. Trykker du på aktivitetene kommer det også mer info.


Husk at det må betales hall-leie eller drop-in. Mer info her. Ønsker du å trene på lørdager, ta kontakt med gruppeleder for IPO. Bruks kan trene med LP på tirsdager.
ANG. LÅNING AV TRENINGSTID:
Dersom hallen ikke brukes av den gruppen som har den aktuelle treningstiden er det fritt frem for andre å bruke den. Dette forutsetter likevel at så fort noen som har treningstiden kommer og skal trene må de som har lånt tiden slutte å trene umiddelbart. Man skal da fjerne det treningsutstyr som står i veien med det samme. Dette skal skje innen maks 10 min. Derfor skal det heller ikke settes opp fulle baner som tar lengre tid enn dette å bygge ned. De som har treningstid har absolutt fortrinnsrett til den oppsatte tiden. 


Kurser kan også holdes bak skolen. Kurs prioriteres.
*Bruks ønsker å ha hele plassen tilgjengelig ved behov. Ønsker du å trene ute på onsdager ta kontakt med gruppeleder for IPO.