God jul

God jul alle sammen.

Solen har snudd, dagene blir sakte lengere å vi kan se frem til en ny sesong sammen,

Alle har opplevd ett annerledes år, vi som klubb har i perioder måtte begrense vår aktivitet og sosiale sammenkomster. Det har vært tungt for oss alle men gleden ved å samles di gangene vi har kunnet det har vært enda større.

Vi skulle gjerne tilbudt alle ett innendørs alternativ denne vinteren, men det lot seg dessverre ikke gjøre, men vi håper å tror at innen neste vinter er dette på plass igjen.

Vi har tross pandemi fått gjennomført både store og små stevner, kurs og mange dugnadstimer sammen.

Tusen takk til alle som har bidratt med sitt igjennom året som har vært.

2022 er året der Sandefjord Hundeklubb fyller 60år,

Vi håper at planene for dette året kan gjennomføres uten de store endringene, vi skal markere 60års feiringen ved flere anledninger.

Vi håper alle får en fin jul med familie og venner, at alle får feire slik de mener en perfekt jul skal feires.

God Jul og Godt nytt år til dere alle

Hilsen Styret