Smeller

IMG_7080-2

Smeller er hundesporten for alle som liker nesearbeid – og utfordringen som ligger i at hver konkurranse byr på nye lukter og søksområder, som er ukjente for deltakerne! Målet i smeller er at hunden skal snuse seg frem til smelleren, altså en lukt den blir presentert for før søket settes i gang. Smeller inneholder blandt annet øvelsene: Søk på bane, Søk på kasser, Søk på bruskasser og blomsterpotter. Se www.smeller.no for mer info.

Hundesporten Smeller administreres og utvikles av Norsk Smellerklubb, som ble stiftet på Hønefoss 12. juni 2014.

Smellergruppen i Sandefjord hundeklubb har treningstider tirsdager, i hallen. Treningen er fra 18.00 og utover .På disse dagene kan man møte opp og trene smeller. Det er ingen instruktør på disse treningene, men mange som trener sammen, og hjelper hverandre. Husk å betale enten hall-leie eller drop-in (trykk her for info) for trening i hallen.

Smellergruppen har sin egen facebook gruppe her.

Gruppeleder: Siw Hauge
Mailadresse: Fe-der-inn@hotmail.com

Regler for smeller finner du her.